Brunnsborrning & installera bergvärme runt Nacka, Saltsjö-Boo & Stockholm

Brunnsborrning är något som kan göras både för dricksvatten och för bergvärme, och vi hjälper dig gärna med detta. Sådan här borrning på djuped kräver nämligen inte bara att man är händig, utan man behöver som våra hantverkare också ha kunskap inom geologi för att det ska kunna utföras på ett bra och säkert sätt. Kontakta därför oss, så hjälper vi dig.

Borrning för dricksvatten och bergvärme

Våra kunniga och utbildade hantverkare hjälper dig att få hela processen utförd, oavsett om det gäller att borra för brunn för dricksvatten eller för bergvärme.

  • Brunn för dricksvatten är viktigt om din byggnad inte är kopplad till det gemensamma vattennätet. Den grävs sällan, då detta kan leda till att vattnet blir kontaminerat av föroreningar – istället borras ett hål djupt ned i berget.
  • Brunn för bergvärme är ett bra alternativ för att hålla sin byggnaden varm. Till detta används en slang som tar värmen från berget upp till huset, där den överförs till värmesystemet.

Få ett bra pris och använd dig av ROT-avdrag

Våra kunniga och erfarna hantverkare hjälper dig att få ett kvalitativt jobb utfört, utan att det vare sig tar orimligt med tid eller kostar orimligt mycket. Dessutom kan du som privatperson använda dig av ROT-avdrag när du anlitar oss – och du får alltid helt utan kostnad en offert för projektet.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här