Stambyte & stamrenovering runt Nacka, Saltsjö-Boo & Stockholm

Behöver du hjälp med stambyte eller -renovering har du kommit helt rätt. Med stammar menas rör som förser byggnaden med vatten, och dessa kan med tiden få problem som måste göras åt. Våra duktiga rörmokare utför utan problem jobbet åt dig, och ger dig gärna råd och förslag på hur problemet på bästa sätt ska lösas, så tveka inte över att ta kontakt med oss.

Både stambyte och stramrenovering

Vi erbjuder hjälp med både stambyte och -renovering. Renovering är ett relativt mindre projekt som går ut på att göra vid de rör som redan finns, vilket alltså gör det till det billigare alternativet. Rör som är för gamla eller är för trasiga behöver istället helt bytas ut mot nya. Vi erbjuder gratis offert, så ta kontakt med oss så tar vi reda på vilket som gäller för dig.

Så vet du att det är dags

Det går ofta ganska lätt att märka att det är dags att byta. Märker du till exempel att det blir stopp på vattnet, att rören läcker, eller att du kan känna av en otrevlig lukt vid rören är detta tydliga tecken – och så är även luftfuktighet eller flagnande färg på väggen vid rören.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här