Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin, vitvaror runt Nacka, Saltsjö-Boo & Stockholm

Behöver du hjälp med att byta eller att installera diskmaskin, tvättmaskin och andra vitvaror? Då är vi och våra utbildade och skickliga rörmokare och elektriker helt rätt för jobbet. Vi hjälper dig med att koppla ut den gamla, och levererar och monterar nya till dig utan problem. Kontakta oss, så gör vi upp en plan och kommer gärna med råd och förslag om du är osäker.

Det finns inget projekt som är för stort eller för litet

Behöver du hjälp med att installera en enda diskmaskin i köket, eller behöver du få alla vitvaror i hela ditt hem installerade – eller ska du som hyresvärd ha detta gjort på alla lägenheter du hyr ut? Oavsett skala på projektet kan vi hjälpa dig, så tveka inte att kontakta oss. Kom ihåg att vi alltid ger dig gratis offert, och att du som privatperson kan använda ROT-avdrag hos oss.

Reparation och byten

Vi installerar inte bara nya vitvaror till ditt nya hem, utan kan också hjälpa dig med att laga eller byta ut de som är trasiga eller börjar bli gamla. Vi har många bra och moderna modeller som passar för din situation – kontakta oss gärna om du är osäker, så tar vi fram en bra lösning.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här