Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch runt Nacka, Saltsjö-Boo & Stockholm

Du i Nacka med omnejd som behöver hjälp med att få din golvbrunn, toalettstol eller takdusch utbytt har kommit helt rätt. Våra duktiga och utbildade rörmokare hjälper dig utan problem, så ta gärna kontakt med oss så att vi kan ta fram en bra lösning åt dig. Du som privatperson kan använda dig av ROT-avdrag när du anlitar oss, och vi ger alltid offert utan kostnad.

Anlita experter för att få jobbet rätt gjort

Just det som har med hygien och avlopp att göra är ju väldigt viktigt att få rätt gjort utan att några problem uppstår. Därför avråder vi dig som hobbyist från att på egen hand försöka dig på den här typen av jobb – våra kunniga rörmokare har gjort den här typen av jobb många gånger, och gör så att du slipper oroa dig över fuktskador och att allt är installerat på rätt vis.

Inte bara för privatpersoner

Vi erbjuder våra tjänster inte bara till privatpersoner, utan också till exempelvis företag och föreningar. Behöver du hjälp med toaletterna, omklädningsrummen, med mera till ditt företags lokaler kan vi alltså utan problem hjälpa även dig – det finns inga jobb som är för stora eller för små.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här