Installera enskilt avlopp, reningsverk, trekammarbrunn/slamavskiljare runt Nacka, Saltsjö-Boo & Stockholm

För dig som har eller planerar att skaffa ett mindre hus eller stuga som inte är uppkopplat till det gemensamma avloppsnätet för din kommun så behöver du istället ha ett enskilt avlopp till byggnaden. Vi och våra kunniga rörmokare kan utan problem hjälpa dig med detta – så ta kontakt med oss, så gör vi upp en plan och utför hela projektet åt dig.

Vi fixar allt du behöver till ditt enskilda avlopp

Du som har ett enskilt avlopp behöver även annat till systemet, som vi levererar och installerar. I detta ingår ett mindre reningsverk, som är anpassat i storlek till den mängd vatten som ett enda hushåll förbrukar, men även en slamavskiljare som fångar upp större partiklar som passerar i avloppet och släpper förbi resten. Den vanligaste är typen trekammarsbrunn.

Vi ger dig förmånliga priser med ROT-avdrag och gratis offert

Våra kunniga rörmokare och elektriker har med sin erfarenhet fått arbetet mycket effektivt och rutiniserat, och vi kan därmed ge dig väldigt förmånliga priser utan att behöva kompromissa på kvalitén eller tiden jobbet tar att utföra. Dessutom ger vi dig alltid en gratis offert, och du som privatperson kan använda dig av ROT-avdrag när du anlitar oss.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här