Våtrumsrenovering: badrum, WC, tvättstuga, relax/spa/bastu runt Nacka, Saltsjö-Boo & Stockholm

Som del av våra tjänster som VVS-firma med kunniga rörmokare och elektriker kan vi hjälpa dig med renovering av alla typer av våtrum. Detta innefattar inte bara badrum, utan också duschrum, WC, tvättstuga, spa och bastu. Tveka inte, utan ta kontakt med oss så ger vi dig helt gratis en offert för projektet – och du kan dessutom använda dig av ROT-avdrag när du anlitar oss.

Vi utför såväl stora som små jobb

Oavsett hur stor eller liten din önskade renovering är kan du ta hjälp av oss och våra duktiga rörmokare och elektriker för att lösa situationen. Då dessa projekt inte bara handlar om vatten utan ofta även el är det inget som hobbyfixare bör försöka sig på. Istället är det bäst att låta oss ta hand om hela saken så att allt går rätt till.

För både privatperson och företag

Vi hjälper självklart såväl privatpersoner som företag – oavsett om det handlar om att sätta upp kakel i ett badrum i hemmet eller om att fixa bastu och omklädningsrum till ett gym så klarar vi av saken. Ta kontakt med oss, så ordnar vi hela eller en del av projektet åt dig, enligt dina önskemål.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här