Relining rörledningar & renovering avloppsrör runt Nacka, Saltsjö-Boo & Stockholm

Relining – även känt som rörinfodring – är en smart metod att ta till för att förbättra vattenflödet i rörsystemet till din byggnad, som passar bra att göra för att inte behöva byta ut rören. Vi och våra skickliga och utbildade rörmokare hjälper dig utan problem med detta oavsett om det är för privatperson eller företag, och ger dig en gratis offert, så ta gärna kontakt med oss!

Så fungerar relining

Relining fungerar som så att ett nytt rör byggs på insidan av ett redan befintligt rör, vilket innebär att röret alltså får en jämn yta med låg friktion som vattnet kan flöda bättre genom än det äldre, yttre röret. Diametern på röret blir något mindre, men detta vägs upp av den glattare ytan och ger dig alltså ändå ett bättre resultat i slutändan.

Vi hjälper dig att avgöra om detta är bästa lösning för dig

Relining fungerar inte på alla rörsystem – om dina rör är allt för gamla eller skadade kan den enda lösningen vara att byta ut rören. Vi hoppas så klart att detta inte behövs, då relining är en snabbare och billigare metod i de fall där det fungerar, men inspekterar gärna rören åt dig.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här