Byta element till vattenburet system radiatorer runt Nacka, Saltsjö-Boo & Stockholm

I VVS ingår inte bara rör och vattenkranar, utan vi hjälper dig även med att byta ut ditt värmeelement som distribuerar värmen i byggnaden. Vattenburna element är ett bra alternativ som är mer effektiva och därmed billigare än direktverkande elektriska element, och rekommenderas starkt. Ta kontakt med oss om du har några frågor kring hur det fungerar, så hittar vi en lösning.

Få hjälp hela vägen med våra hantverkare

Våra duktiga och utbildade hantverkare hjälper dig hela vägen när du ska byta element. Detta inkluderar att montera ned det gamla elementet och att leverera och installera det nya. Du behöver därmed inte oroa dig över hur det fungerar, utan kan helt enkelt börja använda det nya elementet utan några problem. Vi kan även hjälpa dig med underhåll och renovering.

Få arbetet gjort för bra pris med ROT-avdrag

När du anlitar oss ser vi till att arbetet blir väl utfört på rimlig tid, utan att det för den sakens skull ska bli särskilt dyrt. Dessutom ger vi dig alltid en helt gratis offert – och du kan få ned priset ytterligare när du som privatperson använder ROT-avdrag på våra projekt.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här